GT MOTIVE ESTIMATE

GT Motive Estimate: Aplicație pentru estimarea costurilor de reparație pentru autovehicule

Logo GT Motive Esimate - Claims Estimation Solution GT Motive Estimate este un instrument de estimare care permite utilizatorilor să calculeze costul reparațiilor unui autovehicul care a suferit o coliziune, defecțiune mecanică și/sau urmează să efectueze o inspecție în service. Aplicația oferă informații cu privire la codurile de piese și prețuri, timpii normați de manoperă și materialele/orele de manoperă pentru vopsitorie.

Avantajele GT Motive Estimate

Soluție de referință pentru piața pieselor de schimb: toate părțile implicate pot accesa, vizualiza, crea, distribui și încărca estimări de daune într-o singură aplicație.

Coliziune, defecțiune mecanică și revizii periodice: singura soluție pentru a include informațiile necesare pentru estimările de daune, reparații mecanice și revizii periodice, cu posibilitatea de a combina toate cele trei tipuri într-o singură estimare.

Fiabilitate: baza de date și informațiile tehnice GT Motive sunt cele mai vaste, mai fiabile și detaliate de pe piață.
Acoperă practic  toate autoturismele, autovehiculele comerciale și SUV-urile utilizate în Europa. Include informații privind prețurile, codurile de piese, timpii normați de manoperă și intervalele de revizie pentru fiecare model.

Portabilitate: soluția poate fi utilizată pe dispozitive mobile, cum ar fi tabletele.

Gestiune inteligentă: toate informațiile generate de aplicație pot fi folosite pentru a analiza modul de utilizare al programului, pentru a crea rapoarte și a pune în aplicare modalități de îmbunătățire.

Download claims estimation software catalogue pdf Catalog GT Motive Estimate      More information about claims estimation solutions Mai multe informații

Screens vehicle repair cost estimation tool

Caracteristici tehnice

Soluție Cloud: ca o aplicație web, aceasta poate fi accesată de pe orice calculator cu acces la Internet, fără a instala vreun software. Este actualizată permanent și oferă posibilitatea de a distribui estimări între utilizatori.

Claims management solutions in the cloud

Mai multe țări și mai multe limbi: dispune de baze de date internaționale pentru a lucra în aplicație cu datele din diferite țări și în diferite limbi.

Multi-country and multi-language claim estimation solution

 VIN Query: un serviciu care permite identificarea completă a echipamentelor și caracteristicilor unui autovehicul folosind seria de șasiu, asigurând astfel rezultate corecte de estimare. *Disponibil pentru modelele următorilor producători: Alfa Romeo, Audi, Citroen, Dacia, Fiat, Ford, Mercedes-Benz, Mini, Opel, Peugeot, Renault, Seat, Skoda, Smart și Volkswagen.

Full identification of vehicle equipment

*Cereți informații despre disponibilitatea pentru anumite țări.

Imagini detaliate în interfața grafică. Identificarea de materiale: calitate excelentă a imaginii (panou de navigare și compoziție dinamică) pentru identificarea corectă a pieselor. De asemenea, piesele sunt colorate în funcție de materialele, astfel încât utilizatorii pot identifica vizual materialul unei piese, lucru care asigură utilizarea unor metode corecte de reparații.

Car pieces graphics in GT Motive Estimate

  Ușor de utilizat: soluție intuitivă cu un design modern. Utilizatorii vor găsi rapid ceea ce doresc într-o singură aplicație.

GT Motive Estimate screens

Interfață: integrarea cu aplicații externe prin WS, cu schimb de informații prin fișiere XML. Cererile pentru crearea de estimări, modificarea celor existente, precum și importul de rezultate. Posibilitatea de a fuziona fluxul de lucru al companiei prin integrarea de alte WS GT Motive.

GT Motive Estimate - Integration with repair shop management software

Acoperire extinsă de mărci și modele: cuprinde mai mult de 95% din autoturismele, autovehiculele comerciale și SUV-uri.

GT Motive Estimate - extensive coverage of makes and models

Informații detaliate de mecanică și cu privire la întreținerea periodică: mai mult de 1.600 de piese documentate, cu peste 4.500 de coduri de piese și 1.000 de repere grafice. Planurile de întreținere periodică sunt oferite practic pentru întreaga bază de date.

GT Motive Estimate - In-depth mechanical and maintenance information  Vehicle maintenance screen

Editor foto avansat: folosit pentru a încărca fotografii pentru ilustrarea devizelor, fiind permisă editarea și redimensionarea lor, precum și adăugarea de comentarii.

GT Motive Estimate - Advanced photo editor

Download Claims Estimation Solution catalogue pdf Ghid de utilizare GT Motive Estimate        Mai multe informații Mai multe informații

Cerințe pentru o performanță optimă

Medii acceptate:
Sistem de operare: Windows: XP (32 de biți) + SP3 / Vista SP2 + / 7/ 8 și 8.1 (nu versiuni RT. Suportat numai pe procesoare Intel compatibile)
Browsere: Internet Explorer 7, 8, 9,10 și 11, Firefox 9, Safari 5 și Google Chrome 16.
Cerințe minime de sistem:
Rezoluția grafică: 1280 x 1024px
Procesor: Intel Pentium IV (2 GHz)
RAM: 1 GB (2 GB pentru Windows Vista / Windows 7 / Windows 8)
Viteza conexiunii la internet: download / 3 Mbps – upload/ 312 Kbps (ADSL, Cablu, 3G)
Adobe Flash Player v10.3
Acrobat Reader 8
Cerințe de sistem recomandate:
Procesor: Core 2 Duo, Core 2 Quad, Core i3 / i5 / i7 (> 2 GHz)
RAM: 3 GB

Notă: Pentru rețele cu utilizatori multipli, cerințele privind lățimea de bandă minimă necesară se va baza pe numărul total al utilizatorilor, numărul total de utilizatori simultan și tipul de acces la Internet.

[button color=”red” size=”big” link=”http://auto-tehnica.ro/informatii-suplimentare/” icon=”” target=”false”]Mai multe informatii[/button]

Back to top button